Fadøl

Står du over for at skulle afholde en firmafest, julefrokost, svendegilde, studentergilde, sommerfest, bryllup, jubilæum, rund fødselsdag eller en anden festlig begivenhed, så er et fadølsanlæg måske lige det du står og mangler?

Når du lejer et fadølsanlæg hos os har du altid kolde fadøl lige ved hånden og dine gæster vil elske dig for det! Du skal ikke tænke på andet end hvad dine gæster skal have at drikke, så sørger vi for resten.

Fustagerne købes direkte hos os. Vi tager kvit og frit både ubrudte fustager retur.

Der betales ved afhentning, således det ikke har kostet dig noget at have bestilt lidt for meget. Har du dog mere end fem ubrudte fustager der skal med retur, tillader vi os dog at tage 40 kr. pr. stk. i returneringsgebyr. Hvis du, ikke har et fadølsanlæg, tilbyder vi udlejning af fadølsanlæg til små og store arrangementer.

Saml de drikkevarer du ønsker i en forespørgsel, send den afsted, og vi tjekker op på at der er det ønskede antal haner og udstyr til rådighed den pågældende dato. Når vi har tjekket op med alt, så vender vi telefonisk eller mail tilbage til dig, og fastlægger aftalen.

Når festen er slut kommer vi selvfølgelig tilbage og tager fadølsanlægget ned igen, tæller de tomme og ubrudte fustager op samt sikrer alt anden pant, således du ikke skal tænke på andet end at pleje dine tømmermænd. Returpant sættes direkte ind på din konto – nemmere kan det ikke være!

Er du i tvivl om hvor meget fadøl du skal bestille, så tjek vores gennemsnits beregning her:

Fadølsberegner

Alle priserne er incl. moms.

Vi har 200 kr. i pant på vores fustager, hvis du køber hjem til dit private anlæg. Pengene bliver krediteret når vi får fustagen retur, eller hvis du selv kommer og ombytter en fustage.

Cider / RTD

Skal festen piftes op med lidt cider eller “Ready to drink”?

Se vores udvalg her

Se vores udvalg her

Sodavand

Vi tilbyder et stort sortiment af vand, sodavand, Ginger Beer og Tonic til din fest.

Se vores udvalg her

Se vores udvalg her

Udstyr

Vi udlejer fadølsanlæg og barer til din fest. Der er også mulighed for at købe kulsyre til din hjemmebar.

Se vores udvalg her

Se vores udvalg her