800,00kr.

Julebryg

Julebryg fra Aarhus Bryghus.
Til Jul skal en øl være lidt kraftigere og lidt mørkere, og gerne ekstra krydret.
Julebryg fra Aarhus Bryghus med 6% alkohol er brygget på pilsnermalt, hvedemalt, münchenermalt, karamelmalt og farvemalt. Den er krydret med 3 forskellige aromahumler, som matcher maltene, samt med appelsinsaft, appelsinskalolie og nellike.
Aromahumlen giver øllen en svagt parfumeret duft, med mindelser om clementiner. Dette forstærkes af saft og skalolie fra appelsinerne.
Den mørke farve skyldes brugen af farvemalt og münchenermalt.
Smagen er mild og samtidig fyldig, på trods af den store dosering af aromahumle. Krydringen er diskret, den skal kun anes. Med den store fylde og meget humling, er der ikke behov for at tilsætte så meget kulsyre. Dette er med til at give den milde, behagelige smag.
Nyd denne øl som den er til selskabelighed i Julen, til julefrokosten eller i festligt lag som en behagelig, mild tørstslukker. Vi anbefaler IKKE denne Julebryg til andestegen Juleaften. Det er den ikke kraftig og fyldig nok til. Derimod anbefaler vi vores Imperial Stout eller Fregatten Jylland som ledagere til andestegen.
Drik Julebryggen ved cirka 8 grader Celsius for at aromaen kan komme til sin ret.

Alk.: 6,0%
Fustage str.: 20L
Pris pr. l: 40 kr.
Pris pr. fustage: 800 kr.

Har du husket at bestille krus?


Ingredienser

Næringsindhold pr. 100 ml
Energi  kJ/ Kcal
Fedt  g
– Heraf mættede fedtsyrer  g
Kulhydrat  g
– Heraf sukkerarter  g
Protein  g
Salt  g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Julebryg (Sæsonøl)”

Er du over 18 år? Denne hjemmeside kræver at du er 18 eller ældre. Venligst bekræft din alder for at se indholdet, eller klik på "Forlad" for at forlade siden.